Wednesday, February 3, 2010

ღAlkisah 3 Orang Sahabatღ


Tersebutlah kisah 3 orang sahabat yang begitu asyik berbalas-balas 'comment' di 'Facebook'.

Sahabat Pertama digelar Dagu, Sahabat Kedua dikenali sebagai Peng, manakala Sahabat Ketiga dipanggil Ling. (saje buat short form, word tu sensitif hehe)

Si Dagu dan Si Peng bertukar-tukar mitos dan gosip yang kebenarannya tidak dapat dibuktikan mengenai Si Ling...

Kemunculan Si Ling selepas beberapa ketika mereka berdua berbalas 'comment' menghangatkan lagi suasana di 'wall' Si Ling.hehe

Walaupun bahasa mereka kedengaran agak kasar, mungkin itu cara mereka untuk bergurau senda dan berjenaka sesama mereka..Antara mereka bagaikan tiada dendam tersimpan biarpun kadang-kala, jenaka mereka itu menyentuh soal perwatakan, gaya mereka yang tersendiri...Mungkin keakraban yang terbina setelah 5 tahun tinggal di bawah satu atmosfera - where excellence is created-membuatkan mereka lali dengan setiap lawak dan jenaka yang sedemikian..

Semoga keakraban mereka itu terus kekal selamanya..hehehe

P/S: kepada mereka yang terase diri terlibat, ampun dan maaf dipinta...hehe sje je nak coretkan pasal kalian yang macam2 kerenah tu..huhu bak kate si dagu, sje je gurau..huhu sebarang comment sy terima...hehe tp, mind your language k..huhu

3 comments:

  1. MEMBER SEKOLAH LA YG TERBAIK PNAH AKU ADA...

    ReplyDelete
  2. dodu: huhu
    anep: hehehe aku sokong ko..zaman skolah mmg terbaik la..huhu

    ReplyDelete