Wednesday, March 23, 2011

rumah- disitu hati saya...

yeah, I just wanna go HOME...cause it's the only place where my heart sings!
.
why?cause, kalau dgn family, kite xperlu risau pasal ap2..sbb bile dgn family, confirm2 kite akan ad dalam comfort zone..
.
tipula kalau cakap xde time yg gaduh dgn adk-beradik, kene marah ngn makayah, kecik hati sane, kecik hati sini sbb xdapat biji mempelam ke xdpt tgk disney channel time 8 org lelaki dalam family nk tgk bola huhu....tu seme lumrah la kan...tp, seme tu, die punye sakit tu, pejam mata, then, bukak mata semula, dh boleh hilang...xde nye nk ingt dh...
.
lg, yg best nye dgn family kite, kite mmg boleh percaya, kite boleh depend on them sepanjang mase, sbb..name pun family..darah yg sama mengalir in each and every vein...xde nye nk biar kite...heh! xpercaya?try la..try gaduh ngn abg korg ke adk korg, then, esok, cakap pakwe korg tipu korg n lari dgn duit korg..ha..try la..tgk ap jd kat pakwe korg tu..hehehe
.
.lg, xde yg nk main cakap2 belakang..xde nye..sbb, kalau ad ap2..mmg seme xbermuka2...xde yg dpn tunjuk baik, belakang macam hantu..huhu xde nye komplot nk kenekan sape2..sbb, yela, seme sayang antara satu sama lain..xkisah la yg kakak rapat dgn adik last ke, yg adk tgh rapat dgn abg ke, sbb, walau ap pun, tali kekeluargaan tu ad..xde nye nk main pilih2 bulu..kan?
.
sbb, yela, kalau ap2, senang nk setel terus same adk-beradik..xde simpan dalam hati...nk tumbuk pun xkisah, nk lawan cakap sampai xde suara pun xpe, nk merajuk sampai malam tdo ngn air mata pun boleh..sbb kite tau, esok tu, seme ok..seme boleh makan sama2, tgk tv sama2, share love story sama2 and even boleh jd geng kalau ad org kacau hehe kan?
.
tula, bile seme mende rase xkene, aku just rase nk balik umah..sbb, kat umah, xtaula, macam magic, xde rase nk pk seme mende yg ntah ap2...rase selamat, rase selesa..sbb kite tau, walau ap pun, makayah, adk2 ad untuk kite...walau macam mane pun kite...& of course family kite xkan take advantage kat kite or buang kite bile rase xperlu..kan?huhu
..
terase nk call makayah, terase nk tgk FB adk2..tp, kalau call and kalau start tgk gambar adk2 seme...wah!!boleh jd superman aku, terbang balik umah terus!!

.
wahh!!nk balik umah!!ish!

13 comments:

  1. ellisa: kan?seriously, wanna go home...

    yuki: kan?nasib baik ad yg angguk tanda setuju... ;)

    ReplyDelete
  2. insyaAllah....thank u kak ct...xlame dh kan..hehe nnt kite balik!xsabar..huhu

    ReplyDelete
  3. part merajok tu tak tahan haha.
    teringat adnin :))

    less than 100days to kill yeahh! :DD

    ReplyDelete
  4. alolo..sedeyh plak bila bace ni kak una!rase syg family tu lebey!<3

    ReplyDelete
  5. nako:hehehe ha la...mmg boleh gaduh kot kalau sape potong turn dapat biji mempelam..hehehe
    haah kan...pasal baju tu...hehehe

    suhana:tula...family tu segalanye..gaduh2 bese tu adat la...last2 nnt, balik ke family gak...love ur family, cause that's the most precious gift from Allah.. ;)

    anin:hehehe haah, pasal baju..hehehe awk ingt x?

    ReplyDelete
  6. una : mana boleh x igt . haha . lawak pulak bila igt2 balik . hahaha

    ReplyDelete
  7. *adnin mohammmad

    ReplyDelete
  8. anin: hehe tau xpe..awk la tu..hehee

    ain yg cantik selalu ^^: adk2 ni la intan payung pengarang jantung...suka duka sma2.. :)

    ReplyDelete