Friday, December 2, 2011

::my ATTIC room::

selepas undian dibuat, telah tercatat lah bahawa bilik baru sy di rumah 92, Gerard Avenue adalah di 'attic'...

(sgt gembira cause time survey rumah ni, bilik ni dihuni oleh a HANDSOME guy..time survey tu, this guy sedang S.T.U.D.Y...^^)

tetapi, atas dasar suka sama suka, sy tukar bilik dgn housemate yg turut dapat bilik attic..

our house has 6 rooms - 2 bilik attic, 3 lg di tingkat satu dan yg satu lagi di tingkat bawah, dkt dengan kitchen..

susah jugak la nk organise and decorate my room sebab only one side of the room je yg boleh guna if nk letak almari segala..

(macam nak patah pinggang bile alihkan katil, tarik almari, meja tu seme...xapelah..as long as I'm happy with the result ^^)

(the H.E.A.R.T ^^)
-sepenuh jiwa dan raga hati ini dibentuk-


(meja study..sgt suke table lamp tu...beli kat carboot sale..3pound!berrrbalooii!)

(kan, nampak kecik kan..bilik ni memanjang...n one side je boleh gune...)


(if ambik gambar mcm ni, nampak BESAR sikit ^^)

I love this room!
I have been dreaming of having an attic room, and here it is!!




4 comments:

  1. haha..tros update blog eh...bgos2...haha

    ReplyDelete
  2. hahaha ko la yg dok cakap pasal blog...aku dh ingt2 lupe dh blog ni... :P

    ReplyDelete
  3. Haaaa, update jugak akhirnya! :D

    ReplyDelete