Friday, May 27, 2011

don't judge a book by its cover!!

dh la lame sgt kot xjenguk blog ni..serious..lame kot..ni dh nk masuk bulan 6 dh..bulan 6?hehehe maknenye..xlame dh la nk balik umah!!jumpe family seme!!!yahoooo!!!
.
tpnye...heh!ad exam dulu before balik tu...preparation untuk exam?so far.....mm..ok, SEBENARNYE, post ni nk cakap pasal sesuatu...sesuatu itu yg mmg xdapat dinafikan xterlepas dr sesiapa pun..
.
apekah sesuatu itu?haa..pe kate, tgk dulu yg kat bawah ni... (heh!selamat...)^^
.

video
.ss
so, ap mcm perasaan skrg?
rase terpukul?

rase mcm malu sendiri?

ke xrase ap2?
.
haa...seriously, she's so brave, yelah, even berhadapan dgn cynical and pre-judgmental audiences, Susan Boyle tetap dgn confidence die..sungguh, die berani..people laugh at her, make face and at last, once she opens her mouth to sing...ha...ambik nk kau..dush!dush!dush! baru tau...ske2 je kn buat muke kat die...
.
mase mule2 tgk video ni, yela, sbb xtau kelebihan Susan kn, rase kesian kat die bile tgk reaction audiences and the judges...n at last, she did it!the whole world is awed by her great, beautiful voice...serious, 'DON'T JUDGE A BOOK BY ITS COVER' really suits this situation, right?

mcm mane kite rase diri kite hebat skalipun, jgn sesekali perlekehkan sesorg yg kite xtau pun ap kelebihan die, ap kekuatan die...yela, mmg diakui la, kadang2 kite leka, kite terlupe untuk check diri kite ni betol ke x before kite bt muke, cakap bukan2 kat org, kritik impian dan harapan org..kan?so..ap2 skalipun, ingtla, setiap org tu ad kekuatan dan kelebihan die yg tersendiri..dan bukanlah kerja kite manusia biasa ni yg nk nilai seseorg tu...kan? :)
.
source: http://www.youtube.com/watch?v=X9whxWNI7bE&feature=related - YOUTUBE

No comments:

Post a Comment